ولایت مدار

ولایت مدار

یا زهرا
ولایت مدار

ولایت مدار

یا زهرا

پشت پرده توئیت های امنیتی یک مشاور رئیس جمهور


 روز گذشته، حسام الدین آشنا، دانش آموخته دانشگاه امام صادق(ع) و مشاور رئیس جمهور، چند توئیت تهدید آمیز در صفحه توئیترش منتشر کرد؛ تهدیداتی که عمدتا نوعی تهدید خود ویرانگر بودند؛ بدین ترتیب که مخاطب را تهدید می کرد، در صورت سقوط دولت، مخالفان هم سقوط خواهند کرد و به عبارت دیگر، چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من؛ مانند این توئیت: «ساختمان‌ها و ساختارها همیشه به صورت عمودی و درخود فرو نمی‌ریزد. گاهی به ساختمان‌های مجاور هم خسارات جدی وارد می شود»

یا تهدیدی مبنی بر اینکه کسانی که خود در موضع ضعف هستند، به ضعف های دولت حمله نکنند؛ یا به عبارتی دیگر کسانی که در قصر شیشه ای نشسته اند به سمت دیگران سنگ پرتاب نکنند. توئینی مانند این توئیت که «به مالکان و ساکنان ساختمان‌های با نمای شیشه‌ای توصیه می‌شود از سنگ پرانی به دیگران خودداری کنند.»
ادامه مطلب ...

ایوبی: آیا این را اعمال فشار نمی دانید که به داوران می گویید اگر به این فیلم جایزه ندهید، مرعوب منافقین هستید؟

دوئل ایوبی و افخمی در «هفت»؛

ایوبی با کنایه به افخمی گفت: من می خواستم به آقای پورمحمدی بگویم حقوق شما را ندهند، چرا که در این مدت تقریباً همه پیش بینی هایتان اشتباه از آب درآمد. همان ابتدا که در این برنامه آمدید گفتید که سینما در حال تعطیلی است و همین تلویزیون کافی است اما مشخص شد که اشتباه می کنید.

آیا این را فشار نمیدانید که به داوران میگویید اگر به این فیلم جایزه ندهید، مرعوب منافقین هستید؟ / میخواهید چهار نفر همکارتان را بزنید اما کل سینمای ایران را می زنید
پس از آنکه برخی سینماگران به انتخاب های هیأت داوران سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حمله کردند، حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی با حضور در برنامه هفت از داوران حمایت کرد و تأکید کرد این جمع جزو بهترین های سینمای ایران هستند و در عین حال در صریح ترین موضع گیری سال های اخیرش، نسبت برنامه هفت را با سینمای ایران مشخص کرد؛ اظهاراتی که با واکنش تند بهروز افخمی همراه شد و در نهایت دو طرف درخواست متقابل استعفای یکدیگر را مطرح کردند.

 
 به گزارش «تابناک»؛ پس از حواشی مطرح شده در برنامه پیشین هفت، حضور حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در این برنامه مشخص بود که با جواشی همراه خواهد شد و رئیس سازمان سینمایی به آنچه در ماه های اخیر نسبت به مجموعه سینما در این برنامه مطرح شده و در جریان برگزاری جشنواره فجر به اوجِ خود رسیده، واکنش نشان می دهد اما دور از انتظار بود که ایوبی به این صراحت مقابل افخمی ظاهر شود و یک دوئل بی سابقه میان یک مسئول و یک مجری در تلویزیون شکل بگیرد.
 
در ابتدای این مجادله کلامی، ایوبی با اشاره به سخنان جیرانی مبنی بر اینکه مدعی شده، مسئولان سینمایی در هیأت داوران دخالت می کنند، گفت: ایشان سال گذشته عضو هیأت داوران بودند و تأکید کردند که مسئولان سینمایی و دبیر جشنواره فجر هیچ دخالتی در جشنواره نکردند، ولی امسال می گویند دخالت شده است.
 
رئیس سازمان سینمایی با انتقاد از برنامه «هفت»، به افخمی گفت: به شما ارادت دارم اما به برنامه هفت، نه. این برنامه اقدام به ایجاد شبهه و تخریب جشنواره کرده است. انتقاد من به هفت، انتقاد به صداوسیما نیز نیست و انتقاد به هفت است.
 
ایوبی با کنایه به افخمی گفت: من می خواستم به آقای پورمحمدی بگویم حقوق شما را ندهند، چرا که در این مدت تقریباً همه پیش بینی هایتان اشتباه از آب درآمد. همان ابتدا که در این برنامه آمدید گفتید که سینما در حال تعطیلی است و همین تلویزیون کافی است اما مشخص  شد که اشتباه می کنید. شما اگر به من حمله می کردید ایرادی نداشت، اما در جایی که احساس کنم سینما در حال لطمه خوردن است ورود می کنم.
 
افخمی در مقابل گفت: اما به نظر من شما در واقع تصورات خود را می گویید چون به اذعان خود، برنامه های ما را ندیده اید. بهتر است نظرات سینماگران را در روزهای اخیر ببینیم.
 
ایوبی در پاسخ به اینکه آیا تاکنون جشنواره ای با این میزان مخالفت داشته ایم؟، با بیان اینکه انتقادها همیشه درباره جشنواره وجود داشته، تأکید کرد: من هم اگر بگویم قبول دارم شما باید بگویید نه. چون تجربه شما در سینما بیشتر است و می دانید این میزان اختلاف طبیعی است. وقتی رویکرد هفت این است که از ابتدا همه چیز را منفی ببینید، این حرفها طبیعی است.
 
افخمی در مقابل منکر این رویکرد هفت شد و گفت: نیست. ابدا اینطور نیست. هرکسی برنامه ما را در این چند شب دیده باشد تایید می کند.
 
رئیس سازمان سینمایی اظهار داشت: داوری ها کاملا درست است. هرسال این اتفاق می افتد. کسی که خودش گمان می کند کارش خوب است، از دیدن نتایج شگفت زده می شود و این در هر جشنواره ای طبیعی است. من می خواهم بگویم این جشنواره به طور جد یکی از بهترین جشنواره های 15 سال اخیر بود. درباره فیلم ها بنظرم می رسد فیلم های بسیار خوبی بود. داوران داوران بسیار خوبی بودند. داوری یعنی رای. طبیعی است برخی را انتخاب می کنند و برخی را انتخاب نمی کنند.
 
وی ادامه داد: من به شما و تمام کسانی که این برنامه را می بینند اطمینان می دهم داوران همه فیلم ها را با دقت تمام دیده اند. من به شما اطمینان می دهم سال 96 سال سینمایی بسیار خوبی داریم. فیلمسازان زن و اولی بسیاری داریم که شکوفا شده اند. برخی می گویند فیلم ها تلخ بودند! فیلم تلخ یعنی چی؟ جشنواره و سینمای ایران در سال اخیر به دغدغه کشور، نظام و مقام معظم رهبری پاسخ مثبت داد. بنظرم باید به سینمای ما جایزه داد. در همین سال که می گویند فیلم ها تلخ بودند، فلم «فراری» و «تابستان تلخ» به چه زیبایی یه بحران و مسئله اجتماعی را امیدوارانه به تصویر کشیدند. این میزان فیلم دفاع مقدسی خوب داریم.
 
افخمی در مقابل گفت: آقای ایوبی من دلم می خواهد شما تا هر زمان که دوست دارید صحبت کنید تا حرف هایتان شفاف شود. این به معنی آن نیست که قبولش دارم. 
 
ایوبی با انتقاد از طرح موضوع دو تابعیتی داورهای جشنواره توسط افخمی و ایجاد اتهام ترسیدن از منافقین، گفت: شما داوران را متهم کردید که به دلیل دوتابعیتی و ترس از منافقین به فیلمی رای نمی دهند. این تهمت را چگونه می خواهید جبران کنید؟ شما یک موقع می خواهید چهار سینماگر همکار خودت را بزنی، اما کل سینما را می زنید. شما که فرق گرین کارت و تابعیت دوگانه را می دانید. برخی نتوانسته اند تابعیت دوگانه بگیرند و خال این موضوع را درباره همکارانشان این طور مطرح می کنند. اینکه اینقدر منافقین حقیر را اینقدر بزرگ می کنید و داوران را می زنید، درست نیست. برخی از این سینماگران فیلم های موفقی داشتند، در مقابل شما که فیلم های شکست خورده بسیاری داشته اید و این رفتار درست نبود.
 
با وجود آنکه ایوبی تأکید کرد: منظورش از عدم امکان دریافت تابعیت دوگانه متوجه افخمی نبوده، افخمی اظهار داشت: من ویزای کار داشتم و من هیچ وقت درخواست اقامت (کانادا) نکردم. علتش هم این است که برای دریافت اقامت کانادا باید قسم به ملکه انگلیس خورد و طبیعتاً یک نفر نمی تواند به دو نفر قسم بخورد. چیزی که یاد گرفتم و دیدم که حزب کمونیست و سازمان منافقین، ایرانی ها را تلکه می کنند. مدرسه فارسی زبان مجبور بود به اینها ماهیانه بدهد، و الا می آییم وسایلتان را می شکنیم یا مقابل دفتر شما اعتراض می کنیم.
 
ایوبی در پاسخ گفت: مرکز اصلی منافقین در فرانسه است. من در فرانسه علاوه بر اینکه سالها به عنوان دانشجو درس خواندم، خیلی از انجمن های اسلامی را آنجا تاسیس کرد و رایزن فرهنگی ایران در فرانسه نیز بودم. اینها در مرکزشان که فرانسه است نیز هیچ نیستند، در کانادا که جمعیتی ندارد و چیزی نیستند؛ اما شما را اینقدر ترسانده اند؟ (در ادامه و در واکنش به این گفته افخمی که یعنی من ترسو هستم؟) من می گویم شما خیلی ترسو هستید، چرا که در کانادا که اصلاً چیزی نیستند، اینقدر ترسیده اید.
 
رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه همه می دانند ما به عنوان مسئول سینمایی دخالت و اعمال نفودی در داوری نمی کنیم (با تأیید افخمی همراهی شد)، در انتقاد از رفتار و اتهامات شب گذشته افخمی به داوران، گفت: آیا این را اعمال فشار نمی دانید که می آیید و خطاب به داوران می گویید اگر به این فیلم جایزه ندهید، پس شما مرعوب منافقین هستید؟
 
افخمی در مقابل گفت: بی اعتبارتر از داوری این دوره در تمای این 35 سال نداشته ایم. کسی را کاندیدا می کنند، کاندیداییش اش را پس می گیرند. مرحله انتخاب کاندیدا مرحله تخصصی است و ما می توانیم با دیدن آن به قضاوت درباره کار داوران بنشینیم.  
 
افخمی این ادعا را تکرار کرد که فیلمی موسیقی ندارد، نامزد سیمرغ بلورین بهترین موسیقی شده و در مقابل ایوبی تاکید کرد اصلاً چنین چیزی صحت ندارد و امروز آقای هنرمند (عضو هیأت داوران) مجدداً تاکید کردند که فیلم مذکور موسیقی داشته است.
 
رئیس سازمان سینمایی در واکنش به پخش چند باره یک کلیپ ضد جشنواره فیلم فجر گفت: اگر العربیه قصد داشت کلیپی علیه جشنواره بسازد، حتماً چنین کلیپی می ساخت. می توانید چند بار دیگر این کلیپ را پخش کنید. هرگز من منتقد نقدها نیستم. کمیته بررسی جشنواره نیز قرار نیست در رای هیأت داوران دخالت کند و این کمیته را تشکیل دادیم تا نقض ها را شناسایی و برای دوره بعد جشنواره بهتر برگزار شد. خانم درخشنده امروز زنگ زدند و از فضایی که به وجود آوردید، انتقاد کردند. می خواهید بگویم چند نفر دیگر زنگ زدند؟ اگر می خواهید کلیپ بعدی را بسازید، نظر این سینماگران را بگیرید.
 
ایوبی ادامه داد: ایشان (درخشنده) مثل خیلی از سازندگان فیلم های دیگر دعوت کرد تا فیلم شان را ببینیم و قرار شد، فیلم ایشان را عصر امروز در موزه سینما ببینیم. من در مسیر موزه سینما بودم که تماس گرفتید و من به هفت آمدم. در مسیر هفت بودیم که دیدم در برخی کانال ها نوشته اند، ایوبی در موزه سینما با هیأت داوران جشنواره فیلم فجر در حال برگزاری جلسه است!
 
در ادامه افخمی گفت: اما امسال غلط ها آنقدر فاحش بود که نمی توان باور کرد و من به عنوان کسی که در سالهای زیادی در جشنواره بودم، هیچ زمان داوری ای به این شکل ندیدم! 
 
در ادامه این برنامه افخمی در واکنش به انتقاد ایوبی سعی کرد، پاتک بزند و به یکباره از ایوبی خواست از سمتش بابت کیفیت فیلم های سینمایی استعفا دهد که ایوبی با ادبیات محترمانه تأکید کرد استمرار فعالیتش در سینما حدود اختیارات افخمی نیست. در مقابل ایوبی از افخمی خواست به واسطه اداره غیرحرفه ای هفت استعفا دهد و صحنه را ترک کند. افخمی در مقابل گفت که اگر فروش سینمای ایران سال آینده به 200 میلیارد تومان برسد، او استعفا خواهد داد! ایوبی تأکید کرد حتی اگر فروش سینمای ایران به 200 میلیارد برسد، افخمی استعفا نخواهد کرد و این رویه را ادامه می دهد.
 
در ادامه، مسعود فراستی به استودیو آمد و تلاش کرد، از افخمی دفاع کند که در نهایت پس از حملات محدود، افخمی از فراستی خواست تا به بحث فیلم های روز بپردازد و از حواشی دوئلش با ایوبی عبور کند. این برنامه توانست رکورد پرحاشیه ترین برنامه سینمایی تاریخ تلویزیون را به نام خود ثبت کند. در همین بخش فراستی همچنین با اشاره به کیفیت بالای مستندهای به نمایش در آمده در جشنواره، پیشنهاد کرد چند هفته از برنامه «هفت» به نمایش و بررسی این مستندها اختصاص یابد.
1:11:501:11:50

رسانه‌های آمریکایی مدعی شدند؛ آزمایش مجدد موشکی ایران از سایت سمنان

 در حالی که دولت ترامپ پیش از این و به بهانه آزمایش موشکی بالستیک ایران طی هفته گذشته هشدار داد و سپس غیر قانونی، برخی نهادها و اشخاص ایرانی و خارجی را تحریم کرد، امروز فاکس نیوز مدعی شده است که ایران مجدداً اقدام به آزمایش یک موشک دیگر از همان سایت قبلی یعنی سایت موشکی سمنان کرده است. 

آزمایش مجدد موشکی توسط ایران از سایت موشکی سمنان

ادامه مطلب ...

هشدار مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا به کاخ سفید برای وارد کردن نام سپاه به لیست سیاه

 پس از گزارش رویترز، مبنی بر تلاش دولت ترامپ برای وارد کردن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به لیست سیاه ترویسم، واشنگتن پست امروز گزارش داده است که تعدادی از مقامات ارشد اطلاعاتی و امنیتی آمریکا درباره این موضوع به کاخ سفید هشدار داده و بیان کرده‌اند که این مسأله ضمن «استفاده بی سابقه» از قانونی نامربوط، خطرات مهمی برای نظامیان آمریکا در عراق داشته و مبارزه با داعش را نیز تحت الشعاع قرار می دهد. 

هشدار مقامات ارشد اطلاعاتی و امنیتی آمریکا برای وارد کردن سپاه به لیست سیاه

ادامه مطلب ...

سرایداری که فرمانده مدافعان حرم شد

 

شهید نورمحمد قاسمی یکی دیگر از شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون است که به گفته همرزمانش، مبارزات چشم گیر و برجسته‌ای در جبهه دفاع از حرم داشت.

سرایداری که فرمانده مدافعان حرم شدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهید نورمحمد قاسمی یکی دیگر از شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون است که به گفته همرزمانش، مبارزات چشم گیر و برجسته‌ای در جبهه دفاع از حرم داشت. شهید قاسمی از مهارت‌ها و تجارب نظامی بالایی برخوردار بود و مدتی نیز به عنوان توپچی نیروی ضدزرهی و تانک انجام وظیفه می‌کرد. نکته بارز در زندگی این شهید بزرگوار این است که او پیش از اعزام به جبهه مقاومت اسلامی به عنوان سرایدار یک ساختمان مشغول بود. اما حضور در جبهه‌های جنگ ارزش‌های معنوی نورمحمد را تا حد یک فرمانده بالا برد. گفت‌و‌گوی ما با صدیقه هزاره همسر شهید را پیش رو دارید.
 
 

سرایداری که فرمانده جبهه دفاع از حرم شد 
همسر شهیدتان قبل از اینکه رزمنده مدافع حرم شود، جبهه دیگری را هم تجربه کرده بود؟
همسرم متولد سال 1355در شهر دره صوف از ولایت تاریخی سمنگان افغانستان بود. نورمحمد در سال‌های مقاومت افغانستان با آنکه 16- 15سال بیشتر نداشت به همراه دیگر جوان‌ها و نوجوان‌های هزاره‌ای که ننگ و ذلت را نمی‌پذیرند، داوطلبانه به صفوف مبارزان عدالت‌خواهی غرب کابل به رهبری شهید عبدالعلی مزاری(ره) ملحق شده بود. شهید در سال‌های بعد به دلیل حضور پررنگ و طولانی و نیز به دلیل نبوغ هوشی‌اش به یکی از افراد مورد اعتماد محمدمحقق بالاترین مقام جبهه ضدطالبان در ولایت مرکزی افغانستان تبدیل شد. برای همین از جانب ایشان مأموریت یافت تا برای انجام یک عملیات ویژه نظامی و امنیتی به ولایت قندهار در جنوب غرب افغانستان برود که همسرم از عهده انجام این مسئولیت به خوبی برمی‌آید.
 
چه سالی به ایران مهاجرت کردید؟ همسرتان در ایران به چه فعالیتی مشغول بود؟
ما در سال 1379 به ایران مهاجرت کردیم. ابتدا در تهران ساکن شدیم. یک فرزند دختر به نام مرضیه از ایشان به یادگار دارم. در تهران در خانه‌ای سرایدار بودیم و کمی بعد به قم رفتیم.
 
یعنی همسرتان یک سرایدار بود که به جبهه  مقاومت اسلامی پیوست؟
آن زمان که در تهران سکونت داشتیم سرایداری می‌کرد. بعد که به قم آمدیم همسرم سال 1392 برای اعزام به سوریه ثبت نام کرد. نورمحمد از مهارت‌ها و تجارب نظامی بالایی برخوردار بود. به همین خاطر به جبهه رفت تا به مدافعان حرم کمک کند. شهید به عنوان توپچی نیروی ضدزرهی و تانک انجام وظیفه می‌کرد. نورمحمد طی دوران خدمتش در کابل به خاطر صلاحیتش در امور نظامی از یک عسکر عادی(سربازصفر) به درجه فرماندهی ارتقا یافته بود. او می‌خواست تجربیات جنگی‌اش را صرف خدمت به اسلام و دفاع از حریم اهل بیت کند.
 
مخالفتی با رفتنش نکردید؟
چرا من با رفتنش مخالفت کردم. خیلی نگران بودم و می‌ترسیدم اتفاقی برای او بیفتد. همسرم گاهی که از جنگ و شرایط آنجا برایم می‌گفت، بیشتر نگران می‌شدم و می‌ترسیدم. اما او برای رضای دل من می‌گفت هیچ خطری وجود ندارد و جای نگرانی نیست. وقتی هم که از رفتن با من حرف زد، من باورم نشد تا وقتی که ماشین تا در خانه به دنبالش آمد. تازه فهمیدم که واقعاً می‌خواهد راهی شود. خیلی گریه کردم. اما گفت هر طور شده باید بروم. گفتم بروی دوباره فرمانده می‌شوی مسئولیت خواهی داشت و آن وقت باید آنقدر بمانی تا شهید شوی. اما نورمحمد گفت نه فرمانده نمی‌شوم خیالت راحت باشد.
 
چند بار اعزام شدند؟
اولین اعزامش در مهرماه سال 1392 بود. سه بار راهی شد و بار سوم خبر شهادتش را به من دادند. بار آخر وقتی می‌خواست برود گفت این بار که برگردم با هم به تهران می‌رویم و دوباره سرایدار ساختمان می‌شوم. قول داد اما دیگر بازنگشت.
 
شما و شهید صاحب فرزند هم بودید، برای ایشان سخت نبود اینقدر دوری از فرزندتان؟
چرا برایش خیلی سخت بود. اتفاقا دو روز قبل از شهادتش بارها با خانه تماس داشت و سراغ دخترمان مرضیه را می‌گرفت. خیلی به مرضیه وابسته بود. مرضیه در خانه نبود، شیفت صبح در مدرسه بود. گفتم مدرسه است. سفارش دخترمان را خیلی کرد و گفت مراقبش باشم. فردای آن روز دوباره زنگ زد و گفت فردا نمی‌توانم با شما تماسی بگیرم برای اینکه دسترسی به تلفن ندارم نگران من نباشید. اما کمی بعدش گویی در یکی از عملیات‌ها در حلب یک تیر به قلب و یک تیر به زانو‌اش اصابت می‌کند. همچنین لاستیک یک تانک یا نفربر از روی زانویش رد می‌شود و نهایتاً همسرم در 15 اردیبهشت ماه سال 1393به شهادت رسید. سه‌شنبه بود که سفره صلوات انداخته بودم. تلفن خانه زنگ زد، گوشی را برداشتم ابتدا فکر کردم که اشتباه گرفته‌اند. آقایی بودکه می‌گفت از طرف همسرم تماس می‌گیرد و رفیق ایشان است. من باور نکردم. بعد از آن بارها و بارها با شماره همسرم تماس گرفتم اما هر بار یکی دیگر از دوستانش جواب تلفن را می‌داد و وقتی از نبودن‌های همسرم سؤال می‌کردم، بهانه‌های مختلفی می‌آوردند. همه اینها باعث شد تا شک کنم و در نهایت خبر شهادتش را به من دادند.
 
واکنش دخترتان به خبر شهادت پدرش چه بود؟
برای دخترم خیلی سخت بود. بسیار به پدرش وابسته بود. آخرین مرتبه‌ای که رفت به من گفت صدیقه من فکر می‌کنم این بار شهید می‌شوم. او با شوخی همه وصیتش را می‌کرد و من جدی نمی‌گرفتم. از شهادتش خبر داشت و می‌گفت دلم یک طوری است. من صد‌درصد شهید می‌شوم. در نهایت آن طور که دوست داشت شهید و پیکرش در بهشت معصومه(س) قم دفن شد.

منبع:روزنامه جوان